Ateş(Pyrus): Pyrus Apollonir:Apollonir en güçlü Dragonoiddir.Gücü 500'dür.İlk olarak bolüm 28'de görülmüştür.Mock Dagonoid'lerle oynar..27. bölümde Kral Zonheld tarafından öldürülür.Bir sonraki kadim savaşçı Drago'dur
Su(Aquos): Aquos Frosch:Frosch yaşlı bir kurbağadır.Gücü 500'dür..27. bölümde Kral Zonheld tarafından öldürülür.Sonraki kadim savaşçı Elfin'dir
Hava(Ventus): Ventus Oberus:Oberus tüyleri olan bir gagaya benzer.Robot kollorı vardır.Gücü 500'dür. 27. bölümde Kral Zonheld tarafından öldürülür.Sonraki kadim savaşçı İngram'dır.
Işık(Haos): Haos Lars Lion:Lars Lion çarşaflı bir kızdır.Gücü 500'dür. 27. bölümde Kral Zonheld tarafından öldürülür.Sonraki kadim savaşçı Nemus'tır.
Karanlık(Darkus) Darkus Exedra: Exedra 8 kafası olan bir Hydranoid'e benzer ama kollorı yoktur.Gücü 500'dür.Bir ara Alice'in bakuganıydı.27. bölümde Kral Zonheld tarafından öldürülür.Sonraki kadim savaşçı Percival'dır.
Toprak(Subterra) Subterra Clayf:Clayf ayakta yürüyen bir kale gibidir.Fakat aslında oturduğu taht uçar.Gücü 500'dür.27. bölümde Kral Zonheld tarafından öldürülür.Sonraki kadim savaşçı Wilda'dır.